Na 15 jaar een Restaurant te hebben gehad, besloten wij, Wim en Patricia, de deuren van onze twee restaurants in Friesland te sluiten. Wij waren toe aan een nieuwe uitdaging in ons leven. Deze nieuwe klus ligt over de grens, in de meest zonnige streek van Spanje: Andalusië.

Het zuiden van Spanje biedt veel moois!

Het klimaat is in deze zuidelijke streek immers heerlijk en er is volop cultuur te proeven. Andalusië is tenslotte de bakermat van de flamenco, Tapas, Sherry en stierenvechten. De indrukwekkende landschappen, pittoreske witgekalkte dorpjes en de fascinerende steden, zoals bijvoorbeeld Marbella en Málaga, haalden ons over om onze droom werkelijkheid te laten worden. ‘Al sinds we hier komen dromen wij van dit prachtige land, waar de mensen vol warmte, passie en romantiek zijn en het leven een aangenaam tempo heeft.’ Hier ligt de uitdaging om ons weer als volleerd gastheer en -vrouw op de kaart te zetten.

Eind februari 2016 zijn we vertrokken naar Spanje.

Hier verzorgen wij de professionele verhuur van vakantiewoningen van Nederlandse, Belgische en Engelse eigenaren en de vakantiegangers. Wij regelen de boekingen en zorgen ervoor dat de woningen in een optimale en perfecte staat zijn en blijven.

Wim is sinds een paar jaar verzot geworden op lopen, fietsen en zwemmen en heeft aan meerdere triatlons meegedaan. Een droom om van zijn hobby zijn werk te gaan maken is uitgekomen. ‘Doordat ik vele trainingen heb gedaan en nog steeds doe, voor de triatlonsport bij diverse experts, zijn er veel contacten ontstaan en er zullen regelmatig trainers naar Spanje komen om hier clinics te geven.’

Wij werken voortdurend aan het aanbod van actieve vakanties en willen graag een ieder laten genieten van de prachtige omgeving op de racefiets en de mountainbike. Wij vinden het belangrijk om ieder op zijn eigen niveau te laten genieten van de fietssport, zowel op de weg als onverhard. En het gebied is echt fantastisch, mooie slingerde wegen dwars door het mooie gebied, Sierre de las Nieves.

Coin, Espagna
Patricia en Wim Spa

www.bikekick.eu
www.andalusiarent.com

Beschikbaarheid aanvragen of een andere vraag aan Bikekick stellen? Vul onderstaand formulier in:

Deze vraag gaat naar de eigenaar van het bedrijf.

Jullie verhaal ook op Hart van Andalusië?