Na 23 jaar sales manager geweest te zijn bij een bedrijf in broodbereidingsmiddelen, waren ik en mijn echtgenote Karine aan een nieuwe uitdaging toe. Na het lezen van het boek “Je ongekende vermogens” van Anthony Robbins”, wist ik, dat het leven dat ik toen al zo lang leidde niet het leven was waar ik verder oud mee wilde worden. Onze droom was al jaren om ooit een leven te hebben in Zuid Spanje en in het bijzonder in Andalusië. Al meer dan 30 jaar gingen we op vakantie naar deze streek met zijn prachtige steden, ongelooflijk historisch verleden en overweldigende natuur. Toen we beiden op jonge leeftijd voor de eerste keer in Andalusië kwamen, viel ons meteen op hoe de inwoners er zo rustig door het leven gingen. Ze genoten echt van al het moois dat de wereld ons te bieden heeft. Dat zijn wij in de Lage Landen eigenlijk door alle drukte een beetje vergeten. Andalusië heeft werkelijk alles: prachtige natuur met een grote verscheidenheid van heuvels, bergen en vlaktes. En uiteraard de Spaanse keuken! De Andalusische keuken wordt vandaag nog altijd bepaald door een Moorse invloed. Andalusië is eigenlijk de bakermat van het huidige Europa. Toen we echt tot het besef kwamen dat we inderdaad een brede kennis over Andalusië bezaten, besloten we onze kennis en passie voor dit gebied toe te gaan passen in een online Spaanse winkel.

Zo hebben we 4 jaar geleden de Spaanse webwinkel Shopandalucia.nl opgericht.

Vanuit onze woonplaats in Viñuela (Malaga) zorgen we voor de aankoop en verkoop van onze heerlijke Spaanse producten die bij plaatselijke producenten aangekocht worden.
Onze klanten komen vooral uit Nederland en België maar uiteraard ook uit gans Europa. De bestellingen worden klaargemaakt en verstuurd vanuit België waar we onze opslagplaats hebben.
Plaats je in onze Spaanse winkel een bestelling voor 22.00 uur, dan kun je de producten de volgende werkdag thuis verwachten!
Onze voornaamste troef is de uitmuntende service met een uitgebreid assortiment Spaanse kwaliteitsproducten.
Ondertussen is Shopandalucia uitgegroeid tot de meest toonaangevende winkel in Spaanse producten.
Van onze keuze om te emigreren naar Andalusië hebben we nog geen minuut spijt en hopen hier nog vele gezonde jaren te mogen meemaken.

Dirk en Karine
Viñuela, España
www.shopandalucia.nl
www.shopandalucia.be

 

Jullie verhaal ook op Hart van Andalusië?