James was 41 en ik (Angela) 31 toen wij elkaar in 2010 leerden kennen in Nederland. Beiden na de studie terecht gekomen in een goede kantoorbaan waarnaast James ook parttime ondernemer was. Tijdens onze ontmoeting bleek het bij beiden altijd aanwezige gevoel van ‘Nederland is een prachtig land maar ik voel mij er niet echt thuis’ door de ander begrepen en gehoord te worden. Het was duidelijk een ontmoeting meant-to-be. In juli 2012 heeft James mij ten huwelijk gevraagd met een (1) voorwaarde: Een huwelijksreis zonder einddatum om op deze abrupte manier eindelijk iets met ons ‘gevoel en passie’ te doen. Dat jaar zijn wij in september getrouwd en met ons VW campertje vertrokken… Gewoon op de bonnefooi. Via België en Frankrijk naar Spanje.

Eenmaal aangekomen in het wonderschone Sevilla raakten wij op slag verliefd op deze bijzondere, historische stad. Sevilla is voor ons het goede leven, enorm beleefde, gezellige (warme) mensen die genieten, geen haast of druk, veel ruimte en een ongekende historische schoonheid met natuurlijk een fantastisch klimaat! Ken je Spanje, net zoals wij voorheen, voornamelijk van de toeristische Costa’s, Barcelona of Valencia? Dan wordt het echt tijd voor een ander Spanje en bezoek deze onontdekte parel. Dit werd zo sterk dat wij besloten onze ‘huwelijkswereldreis’ te onderbreken en in Sevilla te blijven. Dat betekende echt alle verplichtingen in Nederland opzeggen en/of verbreken. Dat allemaal zonder plan, zonder baan, zonder onderkomen (behalve ons campertje), zonder inkomen of wat dan ook. Best een enorme stap maar na ons samenkomen en huwelijk het beste besluit van ons leven ooit!

Samen besloten om naar ons ‘gevoel en passies’ te luisteren. James wordt warm en blij van alles wat met voeding, koken en eten te maken heeft. Daarnaast is schrijven een lang gekoesterde wens evenals het coachen van Young Professional Urbanic People wat niet betekent dat iemand aan het werk moet zijn maar zegt over hoe iemand in het leven staat.

Met mijn intense liefde voor deze stad en mijn mensen heb ik Pia Tours Services  opgericht. Pia Tours Services is dé specialist voor wandelen, fietsen, tapas tour en Flamenco shows in Sevilla. Voor iedereen, jong en oud(er) hebben wij een passende tour om deze stad intensief te leren kennen en echt te beleven. Ook organiseren ik en mijn collega’s graag programma’s voor (zakelijke) groepsreizen of bedrijfsuitjes. Dit doen wij met veel passie in het Nederlands, Vlaams, Engels en Duits. Ga je naar Sevilla? Ga dan met Pia!

Wil je ons verhaal persoonlijk horen? Kom dan eens verblijven in onze B&B Puerta de Sevilla. Een knusse en rustig gelegen stad B&B, ideaal om Sevilla te verkennen.

Graag tot ziens in Sevilla, hasta luego!

Un saludo James y Angela

http://www.piatours.nl

http://www.bnb-sevilla.nl

 

Jullie verhaal ook op Hart van Andalusië?