Mag ik je even aan ons voorstellen; wij zijn een gezin van 3 en hebben het avontuur opgezocht naar jaren zelfstandig te zijn geweest in elektriciteits werken in Nederland. We dachten dat het Bretagne ging worden maar hielden het al snel voor gezien en zo zijn we dan maar richting Spanje vertrokken.  Met onze trailer vol ezeltjes, die sinds wij ze gered hebben van iemand, gingen wij het avontuur aan. Onze ezeltjes zijn een soort familie, haha en reizen overal met ons mee naar toe.

Een jaar of 40 geleden nam mijn vader ons mee naar Ierland op vakantie omdat hij een vliegvisser was en dat kon je volgens hem alleen in Ierland. Daar heb ik mijn eerste ervaring van een B&B opgedaan en was er van onder de indruk, omdat je gewoon ging slapen, ontbijten, bij iemand  wat je helemaal niet kende, en het is me altijd bij gebleven. Tegenwoordig is het een hype om een B&B te hebben en er is dan ook niks nieuws meer aan.

Daarom hebben wij er een andere draai aan gegeven zodat het toch weer iets bijzonders is. Bij ons mag je je helemaal thuis voelen, je mag onze keuken gebruiken en voor wie daar zin aan heeft schuift lekker aan. Maar er is ook zeker ruimte voor je eigen privacy. Houd je van gemoedelijkheid en gastvrijheid, kom het een keer uit proberen zodat je het echte begrip van onze B&B leert kennen.

In Alhaurin el Grande waar onze Casa Emiel ligt, hebben wij al verschillende mensen uit verschillende landen mogen ontvangen en leren we elke dag bij om onze gasten een leuke vakantie aan te bieden. Vanuit onze Casa is het makkelijk om Marbella, Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola en Puerto Banus te verkennen. De Costa del Sol is ook de meest populaire plek om golf te spelen voor wie graag een balletje slaat. De regio heeft ook mooie plekken om als wandelaar, klimmer en fietser te ontdekken. En zoals je al wel zou verwachten, de steden hebben fantastische voorzieningen met een breed scala aan watersporten en activiteiten, waaronder paardrijden, wijnproeven, Spaanse kooklessen en zelfs nudisten stranden. Wij wonen van alles een 20 á 30 km af zodat de uitstapjes niet vervelend lang duren en jullie meer tijd hebben om te genieten van alles wat Andalusië je te bieden heeft.

Alhaurin El Grande, Lieselotte Mayo

www.casaemiel.com

Jullie verhaal ook op Hart van Andalusië?