Ruta Andaluz, het reisprogramma van Hart van Andalusië. Het team van Hart van Andalusië toert door de mooiste streek van Spanje. Onderweg ontmoeten we bijzondere mensen en bedrijven.

Wij zoeken ‘hotspots’ in Andalusië

We bezoeken uw B&B, hotel, vakantiehuis of andersoortig bedrijf, filmen de locatie én maken u of één van uw medewerkers voor één dag de hoofdpersoon in uw eigen documentaire. Wij zoeken naar het verhaal achter uw bedrijf, maar zeker ook naar het verhaal achter de mensen van het bedrijf. Wie zijn ze, wat beweegt ze en wat maakt hen zo bijzonder? Het HvA-team komt met twee personen opnemen en de opnames zullen ongeveer een dag in beslag nemen!

Een blijvende documentaire van u en uw bedrijf!

Een blijvende promotiefilm die tevens in het voorjaar wordt herhaald op ons Facebookplatform. Tevens krijgt de aflevering een vaste plek op onze speciale pagina op de website Ruta Andaluz én op ons Youtubekanaal. Uiteraard is de film ook door u zelf te gebruiken op uw website of social media.

Wie zijn wij? Eind april 2016 vanuit onze passie voor Andalusië gestart met een Facebookpagina en website. Met onze inmiddels >14.500  Nederlandse en Belgische volgers (elke maand 1000 nieuwe!), bereiken wij wekelijks vele Andalusië liefhebbers, uw doelgroep dus.

 

Meer informatie over Ruta Andaluz